Pàgines web

Pàgines web

A Màncor Informàtica, dissenyem pàgines web a la mesura que cada client necessita, personalitzant i optimitzant per a què la relació entre la qualitat de les imatges i el temps de càrrega siga òptima.


Pressupostos ajustats i una alta qualitat en les nostres pàgines web, fan que Mancor.net siga la millor opció quan hages de triar per realitzar el teu projecte.


Fa uns anys, tenir un lloc web era una opció; hui és un requisit imprescindible si vols que la teua empresa estiga al nivell que es mereix.


Utilitzem els últims estàndards quant a programació i disseny es refereix amb CSS3, HTML5, webs registrades i monitoritzades les 24h, 365 dies a l’any.

 

 

AdaptableCada vegada és més gran el percentatge d’usuaris que visita els llocs web a través de dispositius mòbils, tauletes, smartphone, etc, per això és molt important que les pàgines estiguen dissenyades per poder ser visualitzades correctament en qualsevol mida de pantalla.

En mancor.net, el disseny de les nostres pàgines el desenvolupem 100% responsive o adaptable, perquè no hi haga cap problema a l’hora de visitar la teua web, i tinga una navegació óptima.

Si necessites que et fem un pressupost, sense cap compromís per part teua, et pots posar en contacte amb nosaltres i t’atendrem encantats.