POLÍTICA DE PRIVACITAT

Se li informa que les dades personals que ens faciliti voluntàriament, a través dels diferents formularis del web, seran tractades per MARIA ISABEL FERRANDO FERRER amb domicili en C / DIPUTACIO 1 BAIX 46830 – BENIGANIM (VALÈNCIA), que compleix amb les mesures de seguretat exigides en la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. La finalitat d’aquest tractament és la descrita en cada un dels formularis establerts a la pàgina web en el que vostè ens hagi facilitat les seves dades.

Les dades facilitades no seran cedides a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal, i es conservaran durant el temps necessari per atendre la seva sol·licitud, sempre que no ens indiqui el contrari exercint el seu dret de supressió, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que puguin derivar de l’acompliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recollides.

MARÍA ISABEL FERRANDO FERRER no elaborarà cap tipus de “perfil”, d’acord amb la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades en base a perfils.

Així mateix, MARÍA ISABEL FERRANDO FERRER cancel·larà o rectificarà les dades quan resultin inexactes, incompletes o hagin deixat de ser necessàries per a la seva finalitat, de conformitat amb el que preveu la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per utilitzar-los a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació de l’tractament, portabilitat de dades ia no ser objecte de decisions individualitzades automatitzades, en relació amb les dades objecte de tractament, davant del responsable de l’tractament en l’adreça anteriorment esmentada , o per correu electrònic a isabel@mancor.net, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. En cas que no hi hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria Protecció de Dades competent, sent aquesta l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, i dades del qual són accessibles a https : //sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/vistas/formNuevaReclamacion/reclamacion.jsf.

 

MARÍA ISABEL FERRANDO FERRER adopta les mesures tècniques, organitzatives i de seguretat corresponents segons la normativa vigent en matèria de protecció de dades

de caràcter personal. No obstant això, no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis derivats d’alteracions que tercers puguin causar en els sistemes informàtics, documents electrònics o fitxers de l’usuari.

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic en el seu article 21, demanarem el seu consentiment per poder realitzar comunicacions publicitàries que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

En el cas d’autoritzar l’enviament d’informació / publicitat i no vulgui seguir rebent més informació a l’respecte, vostè té dret a oposar-se i / o retirar dit consentiment, en qualsevol moment, mitjançant notificació per escrit o mitjançant correu electrònic a la / direcció / és anteriorment indicada / es.

 


 


 

POLÍTICA DE PRIVACIDAD

Se le informa que los datos personales que nos facilite voluntariamente, a través de los distintos formularios de la web, serán tratados por MARÍA ISABEL FERRANDO FERRER con domicilio en C/ DIPUTACIO 1 BAIX 46830 – BENIGANIM (VALENCIA), que cumple con las medidas de seguridad exigidas en la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal. La finalidad de dicho tratamiento es la descrita en cada uno de los formularios establecidos en la página web en el que Usted nos haya facilitado sus datos.

Los datos facilitados no serán cedidos a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal, y se conservarán durante el tiempo necesario para atender su solicitud, siempre y cuando no nos indique lo contrario ejerciendo su derecho de supresión, o durante el tiempo necesario para cumplir con las obligaciones legales y atender las posibles responsabilidades que pudieran derivar del cumplimiento de la finalidad para la que los datos fueron recabados.

MARÍA ISABEL FERRANDO FERRER no elaborará ningún tipo de “perfil”, en base a la información facilitada. No se tomarán decisiones automatizadas en base a perfiles.

Asimismo, MARÍA ISABEL FERRANDO FERRER cancelará o rectificará los datos cuando resulten inexactos, incompletos o hayan dejado de ser necesarios para su finalidad, de conformidad con lo previsto en la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal.

Mientras no nos comunique lo contrario, entenderemos que sus datos no han sido modificados, que usted se compromete a notificarnos cualquier variación y que tenemos el consentimiento para utilizarlos a fin de poder fidelizar la relación entre las partes.

El usuario podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación del tratamiento, portabilidad de datos y a no ser objeto de decisiones individualizadas automatizadas, en relación con los datos objeto del tratamiento, ante el responsable del tratamiento en la dirección anteriormente mencionada, o por correo electrónico a isabel@mancor.net, adjuntando copia de su DNI o documento equivalente. En caso de que no haya obtenido satisfacción en el ejercicio de sus derechos, podrá presentar una reclamación ante la Autoridad de Control en materia Protección de Datos competente, siendo ésta la Agencia Española de Protección de Datos, y cuyos datos de contacto están accesibles en https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/vistas/formNuevaReclamacion/reclamacion.jsf.

 

MARÍA ISABEL FERRANDO FERRER adopta las medidas técnicas, organizativas y de seguridad correspondientes según la normativa vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal. No obstante, no asume ninguna responsabilidad por los daños y perjuicios derivados de alteraciones que terceros puedan causar en los sistemas informáticos, documentos electrónicos o ficheros del usuario.

De acuerdo con lo que establece la Ley 34/2002, de Servicios de la Sociedad de la Información y el Comercio Electrónico en su artículo 21, solicitaremos su consentimiento para poder realizar comunicaciones publicitarias que consideremos puedan ser de su interés, por correo electrónico o por cualquier otro medio de comunicación electrónica equivalente.

En el caso de autorizar el envío de información / publicidad y no desee seguir recibiendo más información al respecto, usted tiene derecho a oponerse y/o retirar dicho consentimiento, en cualquier momento, mediante notificación por escrito o mediante correo electrónico en la/s dirección/es anteriormente indicada/s.